NOSALTRES

EXPERIÈNCIA EN TOTA LA CADENA DE VALOR
A SOLARPROFIT SOM ESPECIALISTES EN INSTAL·LACIONS D’AUTOCONSUM FOTOVOLTAIC RESIDENCIALS I INDUSTRIALS.

El 2007 vam iniciar la nostra activitat com a enginyeria que oferia suport en la planificació i gestió de compres de projectes fotovoltaics. L’experiència adquirida en tota la cadena de valor ens va empènyer a oferir serveis 360° d’autoconsum fotovoltaic, i des del 2013 treballem perquè particulars i empreses estalviïn i tinguin cura del medi ambient generant la seva pròpia energia.

MÉS DE 250 PERSONES

AL TEU SERVEI

Som un equip d’enginyers, instal·ladors i personal tècnic que no ens conformem a desitjar un món més sostenible sinó que treballem cada dia per aconseguir-lo. Més de 250 persones que liderem la transformació cap a un nou model energètic, apostant per l’energia solar com a font neta i inesgotable capaç de canviar el futur del planeta.

"M’implico al 100 % en el disseny de cada projecte perquè la instal·lació rendeixi al màxim. Cada kWh que generem a partir del sol és CO2 que evitem emetre a l’atmosfera."

Francesc Vayreda, responsable de projectes

"És estimulant tractar amb empreses conscients que són una peça clau en la transició energètica. Quan tanco un tracte em sento part del canvi."

Xavier Navarro, assessor energètic

"M’encanta la meva feina perquè faig quelcom màgic: converteixo la teulada de les cases en un tresor capaç de generar electricitat gratuïta."

José Castro, instal·lador

"Cada vegada que selecciono algú per a l’equip, em fixo en dos aspectes fonamentals: que sigui bona persona i que desitgi canviar el món."

Anna Trigueros, responsable de Recursos Humans

"Em sento realitzada sabent que el meu treball serveix per facilitar els tràmits als nostres clients, alliberant-los de qualsevol preocupació relacionada amb la paperassa."

Piedad Rivas, responsable de l’Oficina Tècnica

"M’encanta el tracte amb els clients, i el meu compromís més gran és que se sentin acompanyats en tot moment en el seu salt a l’autoconsum."

Eva Puerta, Atenció al Client

"La meva feina és escoltar els clients i plasmar les seves idees en el projecte. És fantàstic veure com queden de satisfets quan veuen que la seva instal·lació és igual o millor del que s’imaginaven."

Víctor Lardiés, responsable de projectes

"El millor és quan rebo la trucada de clients sorpresos de l’estalvi que veuen en la factura de la llum després de passar-se a l’autoconsum. Hi ha un abans i un després d’aquest fet, i la seva consciència ecològica augmenta."

Daniel Sola, assessor energètic
900 25 35 45
Sol·licitar estudi
Sol·licitar estudi

Utilitzem «cookies» pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis.  Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació Més informació

ACEPTO