AUTOCONSUM

A CASA D'EN JULIO    2,27 kWp de potència instal·lada

   Casa adosada
CASOS REALS    |    llars
LA HISTORIA

En Julio té molt clar que cal passar a les energies renovables des de fa molts anys.

Ja fa més de 10 anys ho va intentar, però llavors era molt car i la garantia de la qualitat de les plaques solars i el seu rendiment no eren molt clars. Quan van reprendre el tema va entrar en contacte amb SolarProfit.

Després que un enginyer de SolarProfit fes tots els càlculs i disseny, els va semblar bé el projecte i estan satisfets amb la seva instal·lació de 2,27 kWp i 7 plaques solars.

Segons Juliol, hi ha moltes raons per a fer el salt a l'autoconsum, principalment raons mediambientals i de cura del mitjà. A vegades, li crida l'atenció és que no hi hagi més sensibilitat social amb el tema del medi ambient, i que en cases com la seva, l'entorn i la casa, faciliten molt la implementació d'aquesta mena d'energies renovables.

Nosaltres ja som grans, però qui vingui ho podrà utilitzar i ens sembla que és una millora tant per al medi ambient com per l'habitatge.
JULIO
900 25 35 45
Sol·licitar estudi
Sol·licitar estudi

Utilitzem «cookies» pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis.  Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació Més informació

ACEPTO