AUTOCONSUM

A CASA D'EN CLAUDIO    3,57 kWp de potència instal·lada

   Casa adosada
CASOS REALS    |    llars
LA HISTORIA

En Claudio creu què en urbanitzacions com la seva, la gent hauria d'estar instal·lant panells solars com bojos perquè ho pagues pràcticament amb els estalvis que vas generant.

En Claudio tenia ganes de fer el salt a l'autoconsum des de fa molt de temps. Ja havia fet introducció amb algunes empreses fa anys, quan era més difícil de amortitzar-ho. Després de la videoconferència amb SolarProfit i veure els preus i les plaques actuals es va convèncer i calcula que, en una casa com la seva i amb la potència que s'ha instal·lat, ho haurà amortitzat en 4 o 5 anys.

Cada matí el primer que fa és connectar-se a l'aplicació de monitorització i veure el que produeix i el que està consumint en temps real.

Al tenir calefacció i aigua calenta per gas, i viure només ell i la seva dona, fins i tot els dies ennuvolats produeix més del que consumeix durant gairebé tot de el dia.

Els dies que fa sol, a partir de les 12 del matí, quan la producció és alta, vam aprofitar per posar el rentaplats, la rentadora o per carregar el cotxe híbrid endollable. D'aquesta manera anem compensat i tenim unes xifres força bones tant de producció com de consum.
CLAUDIO
900 25 35 45
Sol·licitar estudi
Sol·licitar estudi

Utilitzem «cookies» pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis.  Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació Més informació

ACEPTO