SolarProfit rep el “Premi a la Sostenibilitat” del programa Revolució 4.0 de Catalunya Ràdio

Enguany, la tercera edició dels Premis Emprenedors Revolució 4.0, han reconegut a deu companyies innovadores, amb diferents tipus de projectes disruptius, solidaris, que han destacat per la seva aposta mediambiental o per la seva projecció internacional.

SolarProfit ha estat reconeguda amb el Premi a la Sostenibilitat, una qüestió cada vegada més important.

S'han premiat projectes ambiciosos que s'han obert pas i han seguit endavant malgrat les adversitats, amb emprenedors i emprenedores al capdavant d'equips humans que han donat el millor de si mateixos.

Óscar Gómez, CEO de SolarProfit, ha estat l'encarregat de recollir aquest guardó en un lliurament especial dels premis, de caràcter virtual. Un reconeixement a l'aposta de la companyia per les energies renovables, per l'autoconsum elèctric, com una forma de generació d'energia més sostenible, que fins i tot suposa un important estalvi econòmic, a més dels beneficis mediambientals.

 

 


PUBLICACIONS RELACIONADES: 

SolarProfit al telenotícies de TV3

SolarProfit a Expansión

Assistir a una fira d'autoconsum sense moure's de lloc


 

TORNAR
900 25 35 45
Sol·licitar estudi
Sol·licitar estudi

Utilitzem «cookies» pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis.  Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació Més informació

ACEPTO