Dia Internacional de la Terra

L'energia solar, una gran aliada del planeta Terra. 

Com cada 22 d'abril des de fa mig segle, avui se celebra el Dia Internacional de la Terra, una ocasió que ens permet reflexionar sobre la relació que tenim els éssers humans amb el nostre entorn i amb altres especies, però també per replantejar-nos el nostre compromís individual davant dels reptes actuals, com la lluita contra el canvi climàtic.  

En pocs anys, la solar s'ha convertit en la font d'energia que major creixement ha experimentat a escala global, i això és degut als seus múltiples avantatges, tant pel medi ambient para el medi ambient, com per a les famílies que opten per generar la seva pròpia electricitat.  

Aquestes són algunes de les moltes raons per les quals és bo plantejar-nos el salt a l'autoconsum fotovoltaic:

Sol en abundància
Espanya és un dels països de la Unió Europea que més radiació solar rep, amb 2.692 hores de sol anuals; una condició idònia per generar energia gratuïta mitjançant l'ús de panells solars. 

Respecte pel medi ambient
L'energia solar és neta i inesgotable, així que apostar per la fotovoltaica és un pas crucial per avançar cap a un sistema energètic lliure de combustibles fòssils, que són els principals culpables de l'actual crisi climàtica. 

Estalvi des del primer dia
Cada any, el preu de l'energia s'encareix. Instal·lar panells solars permet reduir la despesa en electricitat i estalviar des que entra en funcionament la instal·lació. 

Disposar de tota la informació sobre la instal·lació de plaques solars i d'un estudi personalitzat d'autoconsum ens ajudarà a acabar de decantar-nos per l'energia solar generada a casa. Una acció individual que sumarà en la protecció del medi ambient i el futur de la Terra. 

TORNAR
900 25 35 45
Sol·licitar estudi
Sol·licitar estudi

Utilitzem «cookies» pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis.  Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació Més informació

ACEPTO