La fotovoltaica és la gran aposta en l'edificació residencial

L'energia solar fotovoltaica és la més barata del planeta. 

En el marc del Dia Mundial del Medi Ambient, SolarProfit ha participat en la jornada organizada pel CAATEEB (Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d'Edificació de Barcelona). L'esdeveniment ha servit per conèixer l'estat actual de les estratègies que els països europeus impulsen per potenciar les energies renovables, així com les oportunitats de negoci que s'obren i el repte que suposa pels professionals del sector de l'edificació. 

Com a patrocinador oficial de l'esdeveniment, SolarProfit ha ofert una ponència de la mà del seu cofundador i soci, Oscar Gómez, en la que ha posat de manifest els avantatges de l'energia solar fotovoltaica enfront dels sistemes solars tèrmics. Entre d'altres, aquest sistema és de fàcil muntatge, genera electricitat per a tots els consums de la llar, té una vida útil llarga i un baix manteniment. 

Amb el sistema SolarProfit, els edificis antics passen a ser edificis amb saldo energètic nul i els nous edificis, que ja incorporen mesures passives, augmenten el seu impacte positiu sobre el medi ambient.

TORNAR
900 25 35 45
Sol·licitar estudi
Sol·licitar estudi

Utilitzem «cookies» pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis.  Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació Més informació

ACEPTO