Aerotèrmia WATERPROFIT

El nou sistema de climatització integral per estalviar fins a un 75 % en energia

SolarProfit presenta l'aerotèrmia WaterProfit, la solució definitiva per escalfar la teva llar a l'hivern, refredar-la a l'estiu i tenir aigua calenta sanitària tot l'any.

I tot en un únic sistema que permet estalviar fins al 75 % a les factures de la llum i del gas!

Sol·licita el teu pressupost gratuït i sense compromís

Tipus d'habitatge

En clicar sobre el botó “ENVIAR”, vostè declara haver llegit i acceptat la Política de privacitat de SOLAR PROFIT SALES, SLU, responsable del tractament, perquè pugui posar-se en contacte amb vostè per tal de remetre-li informació sobre els productes i serveis que promociona. Pot exercir el seu dret de protecció de dades a dpo@solarprofit.es.

Amb aerotèrmia,
estalvi i temperatura ideal tot l'any

Perquè una llar sigui 100 % confortable és clau que tingui una temperatura agradable a qualsevol època de l'any. Ara, aconseguir estances càlides a l'hivern i fresques a l'estiu ja no suposa un gran cost econòmic ni mediambiental.

L'aerotèrmia es posiciona com la solució més sostenible, eficient i rendible per climatitzar habitatges i edificis.

Oblida’t de les factures del gas

L'aerotèrmia és una tecnologia que, mitjançant una bomba de calor elèctrica, extreu l'energia de l'aire exterior per generar calefacció, aire condicionat i aigua calenta sanitària.

Es tracta d'una font d'energia neta i renovable que està fomentant la substitució de les calderes de gas a tot el món, per la seva alta eficiència i el seu potencial per estalviar en electricitat.

La climatització per aerotèrmia és una solució ideal per a pisos, cases i fins i tot empreses amb què s'aconsegueix un estalvi de fins al 75 % del consum energètic. A més, la seva combinació amb panells solars és perfecta per aconseguir el màxim estalvi amb un sistema 100 % renovable.

La solució més eficient per climatitzar la llar

L'equip d'aerotèrmia extreu fins a un 75 % d'energia de l'aire que hi ha a l'atmosfera i només requereix un 25 % d'electricitat per funcionar.

Cada quilowatt d'electricitat que utilitza l'aerotèrmia es converteix en 5 quilowatts per escalfar o refredar l'habitatge, cosa que posiciona aquesta tecnologia com el sistema més eficient i una de les millors inversions per realitzar, ja que produeix fins a 5 vegades més energia de la que necessita per funcionar.

Descobreix quant pots estalviar

Com funciona l'aerotèrmia?

El mecanisme de l'aerotèrmia consisteix a extreure energia de l'aire exterior i transferir-la a les estances de la casa. Aquesta climatització pot arribar a l'interior de l'habitatge a través de radiadors, fancoils o terra radiant. A més, el mateix sistema pot alimentar el circuit d’aigua calenta sanitària de la llar.

Llegeix més sobre l'aerotèrmia

Compatible amb el teu sistema de calefacció actual

Anys enrere, l'aerotèrmia s'associava a radiadors de baixa temperatura. Ara, les noves bombes de calor aerotèrmiques ja estan preparades per escalfar l'aigua a més de 75 °C i , per tant, per funcionar amb radiadors convencionals.

El fancoil és conegut també com a ventiloconvector i, en combinació amb un sistema d'aerotèrmia, pot funcionar per escalfar o refredar l'ambient. Per aconseguir-ho, pel seu interior circulen canonades amb aigua, l’element encarregat de modificar la temperatura de l’aire que expulsa a l’habitació. Té un disseny molt compacte i és una opció per valorar tant a cases, com a pisos o comerços.
Els fancoils garanteixen una òptima distribució de l'aire i són extremadament silenciosos, així com fàcils d'instal·lar.

La combinació d'aerotèrmia amb terra radiant permet gaudir dels avantatges de dos sistemes: d'una banda, la bona eficiència de la bomba de calor aerotèrmica i, de l'altra, l'agradable distribució de la climatització en llar.
Amb aquest sistema, la bomba de calor impulsa l'aigua a mitja temperatura (al voltant dels 40 °C a l'hivern i als 16 °C a l'estiu) cap al circuit de canonades situades a terra. D'aquesta manera, es transmet calor o s'extreu de l'habitatge, segons la temperatura que es busqui a cada època de l'any.

La conveniència d'utilitzar l'aerotèrmia amb radiadors, fancoils o terra radiant depèn, principalment, de la instal·lació amb què ja compte l'habitatge, però també cal valorar les necessitats de cada client. Per això, sempre és imprescindible que un equip d'experts avaluï cada cas i proposi la millor solució.
En aquest video un dels nostres clients explica, des de la primera visita de SolarProfit, com va ser l’experiència d’instal·lar aerotèrmia.

Demana pressupost sense compromís

L'aerotèrmia WaterProfit és compatible amb radiadors convencionals

WaterProfit és compatible amb els radiadors convencionals. A més a més, és possible substituir una caldera de gas per una caldera d'aerotèrmia i que el sistema de calefacció segueixi funcionant igual. D'aquesta manera, pots aconseguir un estalvi important en la factura de la llum i prescindir completament del subministrament del gas.

Connectivitat WiFi

Refrigerant amb impacte mediambiental gairebé nul

Màxima eficiència energètica

Temperatura de sortida
d'aigua de fins a 75 °C

Baix soroll i modalitat silenciosa

Tecnologia full inverter
DC

Funció de
desinfecció

Desfets
intel·ligents

Aerotèrmia per a tot tipus d'espais

L'espai de què disposi una llar no ha de ser un inconvenient per començar a aprofitar els avantatges de l'aerotèrmia. És per això que hi ha dues opcions d'aerotèrmia WaterProfit: per a espais reduïts utilitzem el tanc multifunció i, per a espais més grans, el dipòsit d'inèrcia juntament amb el dipòsit d'aigua calenta sanitària (ACS).

es tracta d'una bomba de calor aerotèrmica monobloc (localitzada a l'exterior de l'habitatge) que impulsa aigua cap al tanc multifunció (localitzat a l'interior de l'habitatge) i aquest s'encarrega de portar l'aigua cap als sistemes de calefacció i aigua calenta sanitària. Aquest sistema és el més indicat per a espais reduïts o espais de la llar que queden a la vista.

en aquest cas, el sistema consisteix en una bomba de calor aerotèrmica monobloc (localitzada a l'exterior de l'habitatge) que impulsa aigua cap a dos dipòsits localitzats en una sala tècnica (per exemple, la sala de calderes), de manera que des de l’acumulador d’ACS es genera l’aigua calenta i des del dipòsit d’inèrcia s’alimenten els emissors de calefacció. Aquest sistema és més econòmic, però requereix més espai que el sistema amb tanc multifunció, així com una sala tècnica on col·locar els dipòsits.

ProfitHouse, una casa pensada per estalviar

Les passivhaus (o casas pasivas) (o cases passives) són els habitatges que compten amb una eficiència energètica més elevada, perquè des de la seva construcció van estar pensades per aconseguir un estalvi important en el consum d'energia, reduint també l'impacte climàtic de la llar. A més de sostenibles, les cases passives garanteixen el màxim confort al seu interior i ofereixen molts altres avantatges. Però, encara que el teu habitatge no estigui ideat des d'un principi per a l'estalvi energètic, sempre ets a temps de transformar-lo en una ProfitHouse.

ProfitHouse és el concepte d'habitatge que no va ser construït passiu als seus inicis, però aconsegueix el màxim confort i eficiència energètica gràcies a tecnologies innovadores i sostenibles, obtenint uns costos energètics gairebé nuls.

Converteix el teu habitatge en una ProfitHouse

Aerotèrmia i plaques solars: la combinació perfecta

La combinació d’un sistema d’aerotèrmia amb una instal·lació d’autoconsum fotovoltaic és ideal per aconseguir la màxima independència de les companyies energètiques i impulsar l’estalvi. A través dels panells solars es fa servir l'energia del Sol per alimentar l'aerotèrmia i la força de l'aire per climatitzar la llar els 365 dies de l'any.

Les plaques solars generen energia que s'utilitza directament per alimentar la bomba de calor aerotèrmica, cosa que redueix la quantitat d'energia elèctrica necessària de la xarxa elèctrica convencional. Això permet aprofitar l'energia renovable i reduir el consum d'electricitat procedent de fonts no renovables, cosa que implica un estalvi econòmic i un estalvi d'emissions.

Llegeix més sobre instal·lar panells solars Aconsegueix el teu pressupost gratuït

Avantatges i inconvenients de l'aerotèrmia

  • Eficiència energètica: l'aerotèrmia permet tenir menys consum d'energia (kWh) que els sistemes de calefacció tradicionals. És el sistema de climatització més eficient i és la raó principal per la qual s'està expandint a gran velocitat per tot el món
  • Energia 100 % verda: l'aerotèrmia extreu energia de manera neta, per la qual cosa es considera una font d'energia renovable i sostenible.
  • Seguretat: l'aerotèrmia no produeix combustió i, per tant, no genera fum ni residus. És un sistema segur, sense risc de fuites ni explosions.
  • Funciona només amb electricitat: això permet estalviar-se el subministrament del gas.
  • Requereix una unitat a l'exterior de l'habitatge.
  • Té més cost que altres sistemes, encara que queda compensat amb l'estalvi en consum.

Ajuts per instal·lar aerotèrmia

Hi ha disponibles ajudes per a la instal·lació de sistemes d'aerotèrmia. D'una banda, els fons del Pla de Recuperació per a Europa Next Generation EU i els fons del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència d'Espanya. D'altra banda, pot suposar una deducció de l'IRPF de fins a un 40 % a la declaració de la renda.

A SolarProfit ens ocupem de fer totes les consultes i realitzar tots els tràmits perquè puguis beneficiar-te de tots els ajuts a la teva disposició.

Consulta quins ajuts tens disponibles

Preguntes freqüents sobre aerotèrmia

Instal·lació

Preguntes generals sobre la col·locació de sistemes d'aerotèrmia

Sí, l'aerotèrmia és compatible amb la infraestructura de calefacció i ACS existent i, a més, pot generar aigua freda i, per tant, aire condicionat. No cal una xemeneia ni una sortida de gasos de combustió, ja que no hi ha combustió involucrada en el procés.

Instal·lar un sistema d'aerotèrmia és possible en qualsevol circumstància, només necessites un espai exterior on poder ubicar la bomba de calor.

Segons el reglament d'instal·lacions tèrmiques d'edificis (RITE), els sistemes aerotèrmics han de tenir un manteniment preventiu per mantenir-ne l'eficiència. A diferència dels sistemes de calefacció convencionals, no necessiten inspecció periòdica cada 4 o 5 anys perquè no produeixen combustió ni generen residus ni fums.

Estalvi i inversió

Descobreix quant beneficia la teva butxaca

Abans d'instal·lar un sistema d'aerotèrmia, cal fer un estudi sobre el consum energètic. Es necessari demanar pressupost a professionals qualificats que exposin la millor opció en cada cas i calculin els terminis d'amortització per confirmar si compensa, o no, fer la inversió.

Es pot estalviar fins al 75 % del consum energètic. Com que no es requereix contracte amb la subministradora de gas, es pot estalviar el terme fix de la factura. En combinació amb plaques solars fotovoltaiques, l’estalvi pot ser del 100 %.

Aerotèrmia Vs Gas

Renova la teva climatització amb l'energia del futur

L'aerotèrmia, en comparació amb una caldera de gas, implica millores en eficiència, sostenibilitat i seguretat, així com més durabilitat (dues vegades la vida útil d'una caldera de gas).

Si la instal·lació que cal substituir treballa a temperatures inferiors a 75 °C, que és el màxim que aconsegueix l'aerotèrmia, llavors sí. En aquest cas, no cal afegir elements addicionals.

900253545
Sol·licitar estudi
Sol·licitar estudi

Las cookies necesarias son absolutamente esenciales para que la página web funcione correctamente. Esta categoría solo incluye las cookies que garantizan funcionalidades básicas y características de seguridad de la página web. Estas cookies no almacenan ningún tipo de información personal.

Cookies no necesarias
Les cookies que pueden no ser particularmente necesarias para el funcionamiento de la página web y que se utilizan específicamente para recabar datos personales de los usuarios a través de análisis, anuncios y otros contenidos integrados, se denominan cookies no necesarias. Es obligatorio obtener su consentimiento antes ejecutar estas cookies en la página web. Estas son:

GUARDAR

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar estudios estadísticos y analizar la navegación en nuestra página web. Pulse “Aceptar” si acepta el uso de todas las cookies o “Configurar” para rechazar y/o configurar la utilización de cookies. Para obtener más información, pulse aquí.