SolarProfit, a Expansión

SolarProfit va tancar 2019 amb uns ingressos de 14,2 milions i creixerà un 50% el 2020

Aquest dissabte, SolarProfit ocupa una de les pàgines del diari d'informació econòmica Expansión.

L'article parla del creixement de l'empresa que, tot i la pandèmia, preveu arribar als 20 milions de facturació el 2020 i ha aconseguit 4 milions en crèdits de les entitats públiques. Aquests crèdits, dels quals 3 milions procedeixen de l'ICO (Institut de Crèdit Oficial) i 1 milió de l'ICF (Institut Català de Finances), permetran apalancar el creixement exponencial de l'empresa que ja reprèn la seva tendència prèvia a l'COVID.

"Amb el coronavirus la nostra prioritat ha estat salvar el capital humà", exposa Óscar Gómez, soci fundador.

Aquest creixement, destaca l'article, també es veurà reflectit en un augment substancial de la plantilla que es preveu que arribi a les 400 persones a finals d'any, 100 treballadors més que actualment. A més, SolarProfit ha obert recentment oficines a Alcalá (Madrid), Palma i preveu expandir-se per altres parts d'Espanya en un futur pròxim.

 

 


 
PUBLICACIONS RELACIONADES:

Anar a l'article

També Europa Press, Energètica XXI, El Nou 9 o El Español i altres mitjans, s'han fet ressò d'aquestes xifres i han dedicat, en els últims dies, un espai a SolarProfit entre les seves pàgines.

TORNAR
900 25 35 45
Sol·licitar estudi
Sol·licitar estudi

Utilitzem «cookies» pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis.  Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació Més informació

ACEPTO