L'energia solar conquesta les teulades

Canvia el paisatge aeri: cada vegada més teulades amb plaques solars. 

Un any després de l'aprovació del RDL15/2018, que va eliminar l'impost al sol i les principals barreres administratives, i després de l'aprovació del RD 244/2019 d'autoconsum, el balanç que es fa del creixement del sector fotovoltaic és més que positiu. Totes les mesures han ajudat al fet que l'energia solar fotovoltaica guanyi posicions a Espanya i el país se situï en cinquena posició a Europa quant a potència instal·lada.  

Els canvis legislatius i les ajudes en autoconsum per part de l'administració han aconseguit que particulars i empreses es passin a la generació d'energia neta

L'impuls que ha agafat l'autoconsum fotovoltaic és tal que el paisatge aeri d'algunes zones ha canviat per complet. Exemple d'això és un dels barris residencials de Barcelona en el que les plaques solars estan presents en bona part de les teulades. 

Això no ha fet més que començar
Segons l'informe SolarPower Europe's Global Market Outlook 2019-2020Espanya és un dels països europeus que instal·larà més potència fotovoltaica en els pròxims anys. Un fet en el qual també influeix el Pla Nacional Integrat d'Energia i Clima (PNIEC) 2021-2030, que preveu la instal·lació de 3 GW de nova potència fotovoltaica cada any, fins a arribar als 28.000 MW el 2030.

TORNAR
900 25 35 45
Sol·licitar estudi
Sol·licitar estudi

Utilitzem «cookies» pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis.  Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació Més informació

ACEPTO