Assistir a una fira d'autoconsum sense moure's de lloc

En el marc d'Effie Solar, se celebrarà la primera jornada tècnica virtual d'autoconsum a Espanya. 

Del 10 al 13 de març de 2020 tindrà lloc la fira-congrés EFFIE SOLAR, un lloc virtual de trobada entre professionals del sector energètic i un aparador per donar a conèixer les novetats en matèria d'energia solar.

Després d'un any des de l'aprovació del Real Decret 244/2019, que regula les condicions administratives, tècniques i econòmiques de l'autoconsum d'energia elèctrica, el dia 12 la jornada se centrarà en analitzar el panorama actual i les novetats, de la ma d'experts.

Entre ells estarà Oscar Gómez, CEO i co-fundador de SolarProfit, que obrirà la jornada amb una ponencia en la que desvetllarà les 8 claus per impulsar el negocio d'autoconsum, dirigida principalment a instal·ladors que vulguin fer créixer el seu negoci.

Durant els dies de l'esdevenimet hi ha programades més de 40 ponències emmarcades en diferents jornades tècniques, com la dedicada a l'emmagatzematge energètic o la innovació en energies renovables. En la jornada de l'organització, que se celebra el dia 10, SolarProfit oferirà una altra ponència, en aquest cas dirigit a empreses que es plantegin generar la seva pròpia energia i que vulguin conèixer informació pràctica sobre els requisits per aconseguir una instal·lació d'autoconsum excel·lent. 

Els assistents gaudiran de la comoditat de passejar per la fira sense aixecar-se de la cadira, donat que podran accedir des de qualsevol lloc mitjançant el seu ordinador, tablet o mòbil.  

SolarProfit ha volgut apostar por aquest model de fira 100% sostenible, que suposa un avenç en la forma d'interactuar amb les empreses i organitzacions que treballen a favor de l'eficiència i la innovació mediambiental. 

Per assistir com a convidat de SolarProfit, utilitza el codi FREEVISIT_SOP20 en aquest enllaç i obtindràs la teva entrada gratuïta.

TORNAR
900 25 35 45
Sol·licitar estudi
Sol·licitar estudi

Utilitzem «cookies» pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis.  Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació Més informació

ACEPTO