Instal·ladors GOLD de plaques solars Panasonic

La millor tecnologia amb la major garantia del mercat. 

Després de posicionar-se com a empresa referent en projectes d'energia solar fotovoltaica a Espanya, SolarProfit fa un pas endavant i es converteix en l'únic instal·lador Premium GOLD de plaques fotovoltaiques Panasonic HIT® a Catalunya i Balears.

L'acord entre les companyies permet a SolarProfit oferir als seus clients una garantia de 25 anys en les seves instal·lacions, en front als 15 anys que poden oferir la resta d'empreses instal·ladores. D'aquesta manera, a més de comptar en els seus projectes amb la millor tecnologia del mercat, SolarProfit proporciona als seus clients plena tranquil·litat a l'hora d'instal·lar els mòduls d'alt rendiment de Panasonic.

La inclusió en el programa Panasonic Premium Installer i l'estatus GOLD reafirma l'experiència de SolarProfit en el camp de l'energia solar fotovoltaica i l'ús dels productes de la multinacional japonesa, amb els que aconsegueix que empreses i particulars generin una energia solar neta i fiable.

 

TORNAR
900 25 35 45
Sol·licitar estudi
Sol·licitar estudi

Utilitzem «cookies» pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis.  Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació Més informació

ACEPTO