En funcionament la major planta d'autoconsum de Múrcia

La preservació del medi ambient i el consum responsable són una prioritat a escala global i també per a les empreses.

La derogació de l’impost al sol, el passat mes d’octubre, va obrir una nova etapa en la construcció d’instal·lacions industrials per a l’autoconsum energètic de gran envergadura al nostre país. Mostra d’això és la planta recentment executada per SolarProfit, que generarà un total de 992 MWh a l’any, convertint-la en la més gran de Múrcia: la seva potència equival al consum anual mitjà d’aproximadament 268 habitatges particulars.

En total, són 6.810 panells solars al llarg de 4.903 m2 ubicats al centre de producció de Postres Reina, a Caravaca de la Cruz, amb els quals s’evitarà l’emissió de 354 tones de CO2, l’equivalent al que absorbiria un bosc de més de 8.800 m2.

El projecte d’autoconsum, amb el qual Postres Reina fixarà una part important del seu cost energètic millorarà la seva competitivitat, és una evidència del seu ferm compromís amb el medi ambient i es preveu replicar en altres empreses del Grup.

La planta s’ha construït amb l’última tecnologia que hi ha per a instal·lacions d’autoconsum d’aquestes característiques i és capaç de captar la màxima energia durant les hores del dia, tots els mesos de l’any.

 

TORNAR
900 25 35 45
Sol·licitar estudi
Sol·licitar estudi

Utilitzem «cookies» pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis.  Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació Més informació

ACEPTO