Certificat d'Excel·lència Empresarial

SolarProfit rep el certificat d'excel·lència per la seva gesió.  

El diari elEconomista i l'empresa Informa D&B han fet entrega aquesta setmana dels Certificats a l'Excel·lència en Gestió Empresarial, un segell que acredita la solvència i la bona gestió de les companyies. SolarProfit, que presentava la seva candidatura per primera vegada, ha estat una de les empreses a rebre el reconeixment. 

Només 50 de les 800 firmes candidates han aconseguit obtenir el certificat d'excel·lència per la seva gestió, que avalua els resultats i l'estratègia de les empreses en la seva globalitat. 

El certificat ha despertat l'interès de més de 800 empreses, de les quals només 50 han aconseguit aprovar en les deu categories avaluades: solvència, rendibilitat, creixement, internacionalització, recursos humans, responsabilitat social corporativa, satisfacció del client i qualitat, innovació, gestió del risc comercial i digitalització. 

La cerimònia de lliurament, a la qual han acudit membres de l'equip de SolarProfit, ha tingut lloc a l'Hotel Intercontinental de Madrid. 

TORNAR
900 25 35 45
Sol·licitar estudi
Sol·licitar estudi

Utilitzem «cookies» pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis.  Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació Més informació

ACEPTO